Doneren

Het blijkt dat het hospice een huis voor ons allemaal is. Het leven van ons allen is eindig. Dan is het mooi om die laatste levensfase in een bijna-thuis huis door te kunnen brengen, als dat thuis niet meer gaat. Omringd door mensen die voelbaar om je geven, in een omgeving die je gastvrij en liefdevol verzorgt.

Om dit voor iedereen mogelijk te maken worden donaties zeer op prijs gesteld.

Ludo Plompen, voorzitter Stichting De Kruimelschaar 

 

Doneren
Wilt u hospice Casa Vera financieel ondersteunen? Hartelijk dank! Met uw financiële steun kunnen wij ons belangrijke werk namelijk blijven doen.

U KUNT ONS OP VERSCHILLENDE MANIEREN FINANCIEEL STEUNEN:

Eénmalige gift
U kunt éénmalig een bedrag overmaken op IBAN nummer NL19 ABNA 0604 6078 14 ten name van Stichting Vrienden van de Kruimelschaar Epe (Casa Vera is onderdeel van Hulpdienst de Kruimelschaar). Wilt u vermelden dat uw gift voor ons hospice bestemd is?

Wij willen u graag een bedankje sturen als u een donatie heeft gedaan, daarom vragen wij u om bij “mededelingen” uw adres te vermelden.

Testament
U kunt het hospice opnemen in uw testament. Dit kan u ook fiscale voordelen opleveren. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met uw notaris.

Bedrijven
Bedrijven kunnen ook in natura bijdragen aan het hospice. U kunt daarvoor een bericht sturen aan administratie@kruimelschaar.nl. Wij nemen dan contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

ANBI
De Stichting is een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Giften zijn daarom, volgens de geldende regels, aftrekbaar van de belastingen. Meer informatie leest u op www.belastingdienst.nl.  Het fiscaal nummer van de Stichting is 816 130 085

Facebook berichten

Onze sponsoren

Hospice Casa Vera

Hospice Casa Vera maakt onderdeel uit van de Stichting Vrijwillige Hulpdienst De Kruimelschaar te Epe.

Contact

Bezoekadres
Quickbornlaan 13
8162 ES Epe

Telefoon
06-23795462